Privatalarm - Tryghed i hverdagen…

Med en privatalarm fra Safe Security Group får du tryghed i hjemmet, alarmsystemet overvåges 24 timer i døgnet via en godkendt kontrolcentral, ved alarm sender kontrolcentralen en vagtpatrulje til stedet, vagten rundere huset ind og udvendigt for at sikre at alle yderdøre og vinduer er lukkede og intakte samt at der ikke opholder sig uvedkommende personer i eller ved hjemmet, så I kan komme til et sikkert hjem.

Kontakt en af vores Sikringskonsulenter, så vi sammen kan finde den rette alarmløsning.

Hos Safe Security Group kan du vælge at købe dit alarmsystem, så det bliver din egendom eller du kan leje alarmsystemet og herefter kan du tilkøbe et alarmabonnement.

Alarmabonnementer:

Grundabonnement: dækker 24 timers overvågning via en godkendt kontrolcentral.

Grundabonnement inkl. serviceaftale: dækker 24 timers overvågning via en godkendt kontrolcentral samt skift af batterier og div. komponenter.

Prisen for et alarmabonnement inkl. service beregnes efter alarmsystemets størrelse.

Vores system

Ajax Hub 2 er et nyudviklet og driftsikkert alarmsystem til sikring af hus, sommerhus og lejligheder, som er nemt at betjene af så vel børn som voksne. Alarmsystemet kan til og frakobles via App på mobiltelefonen, fjernbetjeningen eller på betjeningspanelet. Alarmsystemet fås i sort og hvid og er godkendt i klasse 2 sikringsniveau 40.

Grund Alarmpakken

Alarm pakken indeholder:

1 stk. Tyverialarm, GSM
1 stk. Dør/vindueskontakt
1 stk. PIR-kamera detektor
1 stk. Fjernbetjening

Luksus Alarmpakken

Alarm pakken indeholder:

1 stk. Tyverialarm, GSM
1 stk. Dør/vindueskontakt
1 stk. PIR-kamera detektor
1 stk. Fjernbetjening
1 stk. Trådløs sirene, indendørs
1 stk. Betjeningspanel
1 stk. Nøgleboks